Fælledvej 19, Baghuset, København

Aksel V. Jensen A/S vandt sammen med Holscher Arkitekter konkurrencen om renovering og modernisering af det gamle industrihus, der ligger i den store københavnske gård mellem Sankt Hans Torv, Fælledvej, Nørrebrogade og Elmegade.

I foråret 2013 investerede Dreyers Fond i industrihuset, der nu er transformeret til eksklusive bylejligheder.

Aksel V. Jensen A/S
Aksel V. Jensen A/S

Industrihuset havde et spændende potentiale, og huset er lavet om til en række eksklusive lejligheder, der tilfører både ejendommen og området noget nyt og arkitektonisk anderledes – men som samtidig bibeholder ejendommens rå industristil.

Renoveringen blev udført med en høj materialemæssig kvalitet, og huset er nu udstyret med en række tidssvarende energibesparende løsninger, som fx gulvvarme i alle rum og en optimering af isolering og klimaskærme.

Renoveringen af det gamle baghus fra 1908 blev færdiggjort i 2015, og huset er ombygget til fire eksklusive lejligheder og to to-etagers byhuse.