Julemærkehjemmet Skælskør, Ny motionshal

Aksel V. Jensen A/S er i samarbejde med ZENI arkitekter A/S i gang med projekteringen, af de nye indendørs motionsfaciliteter ved Julemærkehjemmet i Skælskør. Når den nye motionshal står klar vil motionsfaciliteterne være væsentligt udvidet og forbedret.

Den eksisterende multihal reduceres i størrelse, og omdannes til fitnessrum. Derudover udvides den eksisterende længebygning med en ny, dobbelthøj motionshal. Den nye motionshal vil danne ramme om større udvalg af fysiske aktiviteter. Den ene ende af hallen er disponeret med et indskudt repos, hvor der vil være mulighed for opstilling af et helt hold spinningcykler. En det højre hjørne af salen, fonbindes de to niveauer med en spindeltrappe. Reposset er ligger i samme niveau som den eksisterende 1. sal, dette er gjort for også at give adgang til og fra hallen på denne etage.